اقامت و ویزای امریکا برای افراد خاص


این ویزا شامل - نوابغ - مخترعین - مکتشفین - هنرمندان - خوانندگان -  اساتید دانشگاه - نویسندگان بین المللی - افراد خلاق - ورزشکاران -  هنرپیشگان - فعالان عرصه صدا و تصویر - افرادی که در کار خود مشهور و معروف و موفق هستند می باشد.


کلیه افرادی که بتوانند ثابت کنند توانائیهای فراتر از توانائی های سایر
 افراد دارند قادرند ار این نوع ویزا ها برای اقامت و اخذ گرین کارت در ایالات متحد امریکا اقدام نمایند.امریکا تنها کشور جهان است که این شرایط ویژه را برای برگزیدن نژادهای بهتر و برتر جهان برگزیده اند.منطق پشت این قانون گواهی از آن میدهد که دولت ایلات متحد امریکا شدیدا برآنست تا نژاد امریکائیهای مهاجر را از نژادی برتر انتخاب کند.

این افراد به سه دسته تقسیم میشود

اول افرادی از شرایط فیزیکی، هنری و ضریب هوشی  برتری برخوردارند
 ورزشکاران و هنرمندان و نوابغی مانند مخترعین در این گروه جای دارند

اگر خود را از این دسته میدانید باید نشان دهید در این کشور و زادگاه  خودتان از شما تقدیر بعمل آمده  
این تقدیر میتواند در غالب جایزه و یا حتی یک قدردانی و تقدیر نامه کوچک باشد
سپس باید نشان دهید که در خارج از کشور نیز توانائی شما مورد قدردانی خارجیان قرار گرفته و سرانجام آیا عضو گروه و تعاونی کلوپ خاصی بوده اثید یا خیر
دوم افرادیکه قادرند بدیگران آموزش آکادمیک دانشگاهی  دهند مانند  اساتید برجسته دانشگاه ها  گروه دوم از این افرادند
سومین گروه مدیرانی بین المللی یا چند ملیتی ( که این گروه در ایران بسیار اندکند)

بزرگترین مزیت این نوع ویزا در آنست که شما نیازی به مجوز کار و یا پیشنهاد شغلی ندارید و در زمانی حدود یک سال قادرید این مهاجرت را انجام دهید


این نوع ویزاها به چندین شاخه تقسیم می شوند . متقاضیان گرامی باید توجه داشته باشند که وکیل مهاجرتی چه نوع از این نوع ویزاها را برای انها انتخاب می کند ! چون شرایط هر کدام با دیگری متفاوت است و بیشتر این نوع ویزا ها اقامت دائم به حساب نمی اید و در امریکا  متقاضی باید برای اقامت دائم مجددا اقدام کند . 

متقاضیان محترم باید توجه داشته باشند که قدم اول برای دریافت اقامت امریکا ورود قانونی به این کشور است . معمولا کسی که به صورت قانونی وارد امریکا می شود می تواند از قوانین مختلف برای ماندن در انجا استفاده کند . پس اگر هدفتان زندگی و اقامت در امریکا است باید توجه کنید که اول حضورتان در امریکا فراهم شود . چرا که کشور امریکا کسی را بیرون یا اخراچ نمی کند مگر اینکه غیر قانونی وارد امریکا شده باشید.


در این بخش به معرفی شرایط ویزاهای مختلف استعدادهای درخشان می پردازیم:

-------------------------------------
   P-  VISA
گروه ویزاهای پی
ویزای هنرمندان و ورزشکاران 

ویزای ؛پی ؛  ویزای ورزشکاران و هنرمندان  به دو گروه و یک زیر 
مجموعه دسته بندی می شود 
P1 ، P2 و P3 
ویزای P1 مخصوص ورزشکاران و یا هنرمندانی است که برای شرکت کردن در یک رقابت ورزشی و یا به عنوان عضوی از یک گروه هنری که در سطح بین المللی ، برای یک مدت زمانی‌ شناخته شده باشند ، به آمریکا سفر کنند .

ویزای P1A برای ورزشکارانی در رشته هایی‌ مانند تنیس ، حاکی و فوتبال می باشد . مخصوصا ورزشکارانی که ویزای O1 شامل حالشان نمی‌شود ( مانند دومیدانی ) ، می توانند برای این نوع ویزا تقاضا کنند .

ویزای P1B به هنرمندان در گروه های راک ، جاز ، سیرک و تعلیم دهنده گان تعلق می گیرد .

ویزای P2 برای هنرمندانی است که هدف آنها از سفر به آمریکا شرکت در یک برنامه تبادلی بین یک سازمانی در آمریکا و سازمانی در کشور دیگری است . 

ویزای P3 برای افرادی‌ است که می خواهند به شکل موقت برای اجرا برنامه ای ‌، تدریس و یا تعلیم در زمینه هنری و یا سرگرمی ، در یک دوره فرهنگی‌ خاص شرکت کنند .

ویزای P2 شباهت زیادی به ویزای P1A دارد و همان افراد می توانند برای این نوع ویزا درخواست کنند ، ولی‌ یک تبادلی باید صورت گیرد .

ویزای P3 شامل گروهایی‌ می شود که موسیقی فرهنگی و ملی‌ کشور خود را ارائه می دهند .

چه زمانی‌ می شود برای ویزای ‌ P-1 درخواست کرد ؟
هیچ محدودیت زمانی‌ برای این نوع ویزا وجود ندارد ، بنابر این هرموقع از سال می شود برای ویزای P1 در خواست کرد . در یک شرایط خاص روند گرفتن این نوع ویزا را می شود تا ۱۵ روز کاهش داد .

مزیت و محدودیت ویزای P1 چیست ؟
یکی‌ از مزایای ویزای P1 این است که می شود آن را به مدت نامحدود و تا زمانی‌ که به شخص نیاز است ، تمدید کرد . این نوع ویزا استفاده دوگانه دارد . این بدان معنا است که شما ممکن است که منتظر پاسخ از اداره مهاجرت در مورد تقاضای کارت سبز ( گرین کارت ) باشید و در عین حال می توانید ویزای P1 خود را تمدید کنید . یکی‌ از محدودیت های این نوع ویزا این است که خانواده فرد نمی توانند تقاضای اجازه کار کنند .

--------------------------------------------------------------
دومین شاخه ویزا های استعداد های درخشان و ویژه 
 ( O1 Visa )
ویزای O1
 ویزای  ورزشکاران و هنرمندان  ؛ او وان ؛ مشهور چیست و به چهافرادی تعلق می گیرد ؟

ویزای O1 ( ویزای استعداد درخشان ) به دو دسته O1A و O1B تقسیم می شود .

1- ویزای O1A برای کارمندانی است که دارای یک توانایی‌ شگرف در زمینه علوم تجربی‌ ، آموزش و پرورش ، بازرگانی و ورزشی هستند . 

 2- ویزای O1B برای کسانی‌ است که دارای یک توانایی‌ شگرف در زمینه هنر ، هنر تصویرهای متحرک و یا تلوزیونی هستند . 
کارفرماها باید دو شرط زیر را رعایت کنند :
1- که کارمند دارای توانایی‌ شگرف است .
2- توصیه نامه ارایه دهند .

اثبات وجود یک توانایی‌ شگرف برای گرفتن ویزای O1A به این شکل است که باید مدارکی ارایه داده شود که با ضوابط تعیین شده از طرف اداره مهاجرت هم خوانی داشته باشد . بطور کلی‌ این مدارک باید ثابت کنند ، که مهارت کارمند آنها در بین بهترین ها در زمینه مورد نظر هست .
اثبات وجود یک توانایی‌ شگرف برای گرفتن ویزای O1B به این شکل است که ، باید مدارکی مبتنی بر این که موفقیت شگرفی در زمینه هنر تصویرهای متحرک و یا تهیه کننده گی برنامه های تلوزیونی به دست آورده باشد . به طور کلی‌ این مدارک باید نشان دهند که فرد به بالاترین سطوح موفقیت دست یافته است ، که این دست آورد به رسمیت شناخته شده باشد .

در شرایطی که شخص درخواست کننده بخواهد در زمینه هنر ، سرگرمی و یا ورزشی کار کند و اداره مهاجرت نیز تعیین کرده که تقاضا فوری است ، نیازی به توصیه نامه نیست . توصیه نامه توسط افرادی‌ باید نوشته شود که مهارت زیادی در زمینه مورد نظر داشته باشند .

چه وقتی‌ می شود برای ویزای ‌ O1 اقدام کرد ؟
هیچ محدودیت زمانی‌ برای ویزای O1 وجود ندارد ، بنابر این هرموقع از سال می شود برای ویزای O1 تقاضا کرد . در یک شرایط خاص روند گرفتن این نوع ویزا را می شود تا ۱۵ روز کاهش داد .

مزیت و محدودیت ویزای O1 چیست؟
یکی‌ از مزایای این نوع ویزا این است که می شود به طور نا محدود آن را تا زمانی‌ که کار ادامه داشته باشد ، تمدید کرد . این نوع ویزا استفاده دوگانه دارد . این بدان معنا است که شما ممکن است که منتظر پاسخ از اداره مهاجرت در مورد تقاضای کارت سبز (گرین کارت ) باشید و در همین اثناء می توانید ویزای O1 ( ویزای توانایی شگرف ) خود را تمدید کنید .
به این خاطر که شرایط برای گرفتن این نوع ویزا شباهت زیادی با ویزای EB1A دارد ، یکی‌ از راه های سریع برای دریافت کارت سبز ( گرین کارت ) است . یکی‌ از محدودیت های ویزای O1 این است که وابستگان شما که با ویزای O3 به آمریکا آمده ا‌ند نمی توانند تقاضای اجازه کار کنند .

یک وکیل چه کمکی‌ می تواند هنگام اقدام برای ویزای O1 کند ؟
ارائه مدارکی که ثابت کند فرد دارای یک توانایی‌ شگرف است و گذراندن تمام مراحل مورد نیاز اداره مهاجرت ، کاری است که ازعهده یک وکیل مجرب در امور مهاجرت بر می اید . اگر توصیه نامه ضعیف باشد ، روند تقاضای ویزا O1 به تاخیر می‌ افتد ، کارفرمایی‌ که به دنبال بهترین و با استعداد ترین هست میانه خوبی‌ با تاخیر ندارد . پس بهتر است که درخواست شما بدون نقص ارائه شود .


-------------------------------------------------------------------

گروه سوم شاخه ویزا های استعداد های درخشان

ویزای ای بی - وان آ

EB-1A گرین کارت برای افراد دارای استعدادهای خارق العاده

 ویزای  EB-1A
این نوع ویزا بهترین نوع در شاخه ویزا های استعداد درخشان و به مراتب سخترین انهاست ! بهترین از این جهت که در جا به شما اقامت دائم امریکا و گرین کارت داده می شود و سخت ترین از این جهت که مدارک زیادی برای اثبات استعداد درخشان و خاص بودن شما می خواهند.

ویزای EB1-A / EB1-EA زیرمجموعه اولین اولویت ویزای مهاجرتی اشتغال می باشد. تخصص دفتر حقوقی ویزا اکسپرس در مورد با درخواست های ویزای استعداد های خارق العاده (EB1-A) می باشد. این طبقه بندی مهاجرتی برای اتباع خارجی که دارای توانایی خارق العاده در زمینه علوم، هنر، آموزش، تجارت ویا ورزش دارند می باشد. براساس قانون فدرالی مهاجرت، چنین افرادی نیاز ندارند که دارای یک کارفرمایی در آینده باشند ( برخلاف ویزای EB1-B و EB1-C، و سایر طبقه ها)، اما آنها می بایستی به هنگام ورود به آمریکا در زمینه کاری که انتخاب نموده اند فعالیت نمایند و بایستی به طور قابل توجهی در آمریکا مورد منفعت باشند. به علاوه، متقاضی باید نشان دهد که شخص خارجی دارای تحسین ملی یا بین المللی با دست آورده های به رسمیت شناخته شده می باشد. این شرطی است که به سختی قابل اثبات می باشد. براساس تجربه ما، دفتر حقوقی آریا توانسته استراتژی پیروزمندانه ای برای استدلال های خود به کارببرد که بتواند این عامل ازعوامل دیگر را به طور کامل برآورده نماید. قبولی پرونده استعدادهای درخشان نیاز به مدارک بسیار و توانایی های عالی یک وکیل دارد. شما می توانید به دفتر حقوقی ویزا اکسپرس برای پرونده خود اعتماد نمایید.

مزایا: نیازی به داشتن گواهی نامه کاری نیست، خود می توانید درخواست بدهید: مزیت های فراوانی برای طبقه بندی EB1-A وجود دارد. اول از همه، پیشنهاد کاری خاصی برای شخص خارجی که در این گروه قرار می گیرد نیاز نیست به شرطی که زمانی که شخص خارجی وارد آمریکا شد در رشته تخصصی خود که دارای استعداد و توانایی خارق العاده می باشد کار نماید، در نتیجه خود می تواند درخواست این نوع ویزا را نماید. این نکته را در نظر داشته باشید که اصطلاح اینکه خود شما می توانید اقدام به ارایه این درخواست نمایید به معنای آن نیست که شما درخواست ( خودت انجام بده) را انتخاب نمایید. درخواست برای یک ویزای مهاجرتی یک روند پیچیده می باشد و شما لازم خواهید داشت که یک وکیل مهاجرت تمام مسایل پیچیده حقوقی و قانونی را برای شما به عهده بگیرد. شرکت ویزا اکسپرس ، توانسته درخواست های EB1-A موفق بیشماری را برای موکلین خود ارایه نماید. علاوه بر این، یک گواهی نامه کاری مورد نیاز نمی باشد. دریافت گواهی نامه کاری یک روند طولانی می باشد. دادخواست های EB1-A بنابراین برای متقاضی زمان زیادی را نگه می دارند. در نتیجه، وکلا ما در دفتر حقوقی آریا موکلین خود را در صورتی که واجد شرایط باشند برای درخواست این دسته از ویزا ها تشویق می نمایند. ویزاهای برای این نوع دادخواست ها EB1-A حاضر می باشند. این یک نوع مزیت برای همه ی دسته بندی های طبقه اول دادخواست های کاری می باشد. ویزاهای مهاجرتی فورا برای همه کشور ها در دسته طبقه بندی اول کاری فراهم می باشد. 

  • صلاحیت های مورد نیاز برای متقاضی ویزای EB1-A

به منظور اینکه برای ویزای EB1-A واجد شرایط گردید، شخص متقاضی می بایستی نشان دهد: شخص خارجی برای دست آورد های خود از نظر ملی و یا بین المللی تحسین شده است، شخص خارجی به قصد ادامه در زمینه تخصصی خود که برای آن مورد تشویق واقع شده می خواهد وارد آمریکا گردد، و وجود و فعالیت آن شخص به نفع کشور آمریکا خواهد بود. اگر شما در خصوص با این سه شرط سوالی دارید، می توانید با دفتر حقوقی آریا تماس برقرار نمایید. برای مطالعه بیشتر در خصوص با صلاحیت مورد نیاز ویزا EB1-A می توانید بر روی این لینک کلیک نمایید.

  • تعاریف و مدارک مورد نیاز برای استعداد خارق العاده

مقررات فدرالی توانایی و یا استعداد خارق العاده را به عنوان مرتبه ای از تخصص تعریف می نماید که شخص یکی ازدرصد کوچکی است که توانسته خود را به مقام بسیار بالایی در یک زمینه مشخص در علوم، هنر، آموزش، تجارت و ورزش برساند. قانون فدرالی حاکی از آن است که چنین شخصی تحسین ملی و بین المللی دریافت خواهد کرد. تحسین ملی یا بین المللی قابل نشان دادن است از طریق دریافت یک جایزه شناخته شده بین المللی مانند جایزه نوبل یا جایزه اسکار. متناوبا، قانون مهاجرت ملزم می دارد که شخص متقاضی حداقل ۳ مورد از موارد زیر را به عنوان مدرک فراهم نماید:

۱. دریافت کننده جوایز ملی و یا بین امللی برای برتر بودن در زمینه تخصصی خود.

۲. عضویت در یک انجمنی که داشتن دست آوردی برجسته شرط عضویت در آن تخصص برای دسته بندی که جویای آن می باشد.


۳. انتشار مطالبی از شخص خارجی یا کار او در حرفه خود در مجلات تجارتی یا رسانه های اصلی. ( این موارد می بایستی شامل عنوان، تاریخ، نویسنده باشد و حتما به انگلیسی ترجمه شده باشند).

۴. شرکت نمودن شخص متقاضی در یک هییت یا مستقلا به عنوان داور بر روی کار دیگران در زمینه تخصص مشابه و یا مرتبط.


. مدرکی از کمک های اساسی معمولا از طریق انتشار اهمیت عمده ی تخصص شخص خارجی در علوم، آموزشگاهی، هنری یا ورزشی.

۶.نویسندگی مقالات دانشمندانه در زمینه تخصصی، در مجلات حرفه ای، یا سایر رسانه ها ( روزنامه های ملی، مجلات و غیره).

 

۷. به نمایش گذاشتن کارهای ملی شخص خارجی در نمایشگاه های ممتاز

 

۸. ایفای یک نقش مهم برای موسسات یا سازمان ها که دارای اعتبار برجسته می باشند.

 

۹. دریافت کننده حقوق یا پاداش بالاتر از معمول در آن زمینه تخصصی.

 

۱۰. موفقیت تجاری در اجرای هنر که از طریق رسید باکس آفیس یا سابقه فروش، نوار کاست، لوح فشرده یا فروش ویدیو ها و یا هر مدرک قابل مقایسه ای در صورتی که مدارک ذکر شده در بالا در زمینه تخصص شخص خارجی قابل اعمال نمی باشند.

معنای این معیارها مبهم می باشد. پرونده هایی که در مقابل دفتر استیناف اداری(AAO) قرار گرفته اند بیانگر این موضوع می باشند که هر معیاری برای هر خارجی مورد منفعت اعمال نمی شود. حتی گاهی وکلا هم در خصوص اینکه چه معیاری از این مدارک بر روی موکلین آنها اعمال خواهد شد گیج می شوند. دفتر حقوقی ما می تواند بر اساس سال ها آموزش حقوقی و تجربه وکلای خود به صورت دقیق تشخیص دهد که کدام معیار بر روی دادخواست موکل اعمال می شود.

  • چگونه مدارک را ارایه نمایید؟

دفتر حقوقی ویزا اکسپرس معتقد است به منظور جواب دادن به این سوال که آیا شخص خارجی یک درصد کوچکی از کسانی است که به مقام بسیار بالایی در زمینه تخصصی خود رسیده است، ارایه مدارکی می باشد که یک پایه ای را برای مقایسه بین شخص خارجی و اشخاصی که در آن زمینه، معمولی و متوسط می باشند، فراهم نماید. برای مثال، اگر شخص خارجی در زمینه ای فعالیت می نماید که مقالات دانشمندانه آن معمولی می باشد، وکلای ویزا اکسپرس مدرکی ارایه می نماید که نشان می دهد که مقالات شخص در معتبرترین مجلات در زمینه تخصصی خود منتشر شده است که موضوع بررسی همکاران در چنین مجله ای گردیده یا باعث شده است که به  صورت گسترده ای به عنوان مرجع در سایر مقالات دانشمندان استفاده گردد.

نکات قابل توجه در ویزاهای اقامتی آمریکا و سوال و جواب 🇺🇸🇺🇸🇺🇸

❓سوال: چه کسانی برای ویزای توانایی های فوق العاده و استثنایی میتوانند اقدا م  کنند؟

۱-دانشمندان , محققان و پزوهشگرا ن به نام در سطح بین المللی و گاها ملی

۲-افرادی با توانایی های خارق العاده و دریافت کنندگا ن جوایز ملی و بین المللی در زمینه های هنری, موسیقی , ورزشی

۳-مدیران و گردانندگان شرکت ها ی موفق چند ملیتی

❓سوال: آیا این نوع ویزا , مهاجرتی است یا غیر مهاجرتی؟

ج: این نوع ویزا مهاجرتی است , یعنی اقامت آمریکا را دریافت میکنید

❓سوال: آیا می تو ان برای این ویزا از خارج ایران هم اقدام کرد؟

ج.بله

❓سوال: آیا میتوان برای این ویزا از داخل امریکا هم اقدام کرد؟

ج.بله

❓سوال: آیا میتوان با این ویزا برای خا نواده هم اقدا م کرد؟

ج.بله , همسر و فرزندان زیر ۲۱ سال همه میتوانند اقامت دریافت کنند

❓سوال: آیا این نوع ویزا احتیاج به حضانت ما لی دارد؟

ج.خیر

❓سوال: آیا این ویزا احتیاج به حضانت کارفرما دارد؟

ج.خیر

❓سوال: آیا این ویز ا احتیاج به دعوتنامه دارد؟

ج.خیر

❓سوال: آیا این کارت گرین کارت شرطی است ؟ محدودیت زمانی دارد, موقت است یا دایم ؟

ج. خیر . دایم است


❓سوال: معمولا کارت سبز دایم چند ساله است؟

ج.اقامت همیشگی است ولی کارت ۱۰ سال اعتبار دارد و بعد از ان قابل تمدید است

❓سوال: اگر قبل از تمدید چند سال در آمریکا نباشیم, چه مشکلی ممکن است پیش میاید؟

ج.که کارت سبز منقضی را تمدید نکنند

❓سوال: در طی پنج سال گذشته من در آمریکا ۳۲ ماه حضور داشته ام, آیا میتوانم برای شهروندی آمریکا اقدام کنم؟

ج. تحت شرایطی بله

❓سوال: برای ویزای سرای گزاری, آیا میتوانم پول را مستقیم, ( بدون محضر) به حساب شرکت سرمایه گذاری واریز کنم؟

ج.اگر ی کار را بکنید, به احتمال زیاد هم پول را از دست میدهید هم گرین کا رت را

❓سوال: وکیل مهاجرت به ما گفته پروزه ای دارد که بسیار مطمین است, و صد در صد احتمال کارت سبز وجود دارد. آیا به نظاره شما این پروژه وجود دارد؟

ج. هیچ کس نمیتواند صد در صد تضمین پروژه ای بدهد, حتی خود صاحب پروزه, چه رسد به وکیل مهاجرت, ولی میتواند نظر خود را بر اساس اطلاعات قبلی از یک پروزه بیان کند

❓سوال: من در ویزای تجاری نصف سهام شرکت را قرار است بخرم, شرکت کمتر از ۵۰۰,۰۰۰ دلار ارزش گذار شده است, چه نکته مهمی را باید مد نظر داشته باشم؟

ج.اینکه حداقل ۷۰% میزان ارزش گذاری را باید پرداخت کنید, پس بهتر است حداقل ۷۰% سهام شرکت را داشته باشد

❓سوال: من برای ویزای تجآری در شرکتی قرار است شریک بشوم, چه نقشی را در این شرکت میتوانم ا عهده بگیرم؟

ج.نقش مدیریتی و اجرایی , و گرنه ویزای تجاری به شما تعلق نخوهد گرفت


پویا منصفی مشاور مهاجرتی