گرفتن ویزای توریستی و ویزای بیزنسی

🇺🇸B1 و B2🇺🇸


مراحل اخذ ویزای توریستی امریکا

ویزا بیزنسی و ویزای توریستی ویزا غیر مهاجرتی برای افرادی است که مایلند به طور موقت برای انجام تجارت (B-1)، برای گردش (تعطیلات، تفریح)، بازدید از خانواده یا دوستان، یا معالجات پزشکی (B-2) ، یا ترکیبی از این دو (B-1/B-2)  به ایالات متحده بیایند. سفر با ویزا بیزنسی تجاری (B-1) معمولاً شامل فعالیت هایی مثل سفر برای مشاوره با همکاران تجاری، برای شرکت در گردهمایی های علمی، تحصیلی، حرفه ای یا تجاری، نمایشگاه تجاری، یا کنفرانس در تاریخ های مشخص یا برای مذاکره در مورد یک قرار داد است. ویزا بیزنسی و ویزای توریستی به شما اجازۀ ادامۀ تحصیل یا کار در ایالات متحده را نمی دهد.

نکته : 


در اینگونه ویزا باید  کنسول از دو مطلب اطمینان حاصل کند ، ابندا اینکه پس از مدت ویزا به ایران باز خواهید گشت دوم اینکه منابع مالی و ساپورت مناسب را برای مدت سفر در اختیار دارید .

 

مدارکی که به کنسول کمک میکند که بداند شما به ایران برمیگردید :


-مدارک شغلی  قوی در ایران

-وابستگی های عاطفی در ایران (همانند همسر و بچه)

-وابستگی های مالی (همانند سند خانه یا کارخانه )

-وابستگی های تحصیلی به ایران

و هر گونه وابستگی دیگر به ایران

مدارکی که ثابت میکند از پس هزینه های سفر برمیگردید :

-دعوت نامه معتبر از فرد شهروند معتبر

-پیشخرید بلیت های تور های داخلی امریکا

-پیشخرید شرکت در نمایشگاهها و مکانهایی که قصد بازدید دارید

-برنامه سفر

 


ما چه کمکی میتوانیم بکنیم؟


هنگامی که شما به کنسولگری میروید قبل از انجام مصاحبه کنسول تصمیمش را در مورد شما گرفته است اما مصاحبه به آنها کمک میکند که بدانند تصمیمشان در مورد شما درست بوده یا خیر . کنسول از روی فرم شما این تصمیم را اتخاذ میکند و به مواردی همچین فرد دعوت کننده ، شغل و … توجه میکند و درصورتی که به نظر آنها مورد قبول واقع نشود هیچ گونه مدرکی از شما را نخواهند دید . بنابراین پر کردن صحیح فرم ، دعوت نامه معتبر و موارد دیگر در رابطه با برنامه مسافرت نقش بسیار مهمی ایفا مینماید . ما دعوت نامه معتبر ، بلیت های تور داخلی امریکا و موارد دیگری که کمک شانس اخذ ویزای شما را بالا میبرد را تهیه میکنیم و سپس بر اساس آنها فرم DS-160 شما را پر می کنیم.

 

مدت زمان برای گرفتن ویزای توریستی

 2 تا 3 ماه است

 شرایط لازم جهت اخذ ویزای توریست

ارائه و اثبات سه عنوان زیر، مهمترین شرایط لازم جهت اخذ ویزای توریستی آمریکا می باشد.

≡ داشتن هدف مشخص جهت سفر به آمریکا

≡ ارائه توانایی مالی کافی جهت پرداخت هزینه های سفر

≡ ارائه وابستگی به کشور محل اقامت ، جهت اثبات ترک آمریکا پس از اتمام مدت ویزای توریستی

ی آمریکا


دلیل ردی ویزای توریستی را بدانید،به واقع هشتاد درصد نکات را فراگرفتید.

دلایل رد ویزای توریستی : 

افسر ویزا شما را رد میکند اکثرا به یک دلیل مشترک،او فکر میکند شما به کشورش سفر میکنید 

و مراجعت نمیکنید.

بنابراین اگر شما بتوانید به نحوی پرونده را ارائه کنید که  اورا مطمئن کنید باز میگردید ،حتما شانس  ویزای بالایی دارید.

حال سوال این است ،چه کار کنیم که او مطمئن شود باز 

میگردیم؟

برای اینکه افسر ویزا مطمئن شود شما باز میگردید باید نشان دهید شما علقه بزرگی در ایران دارید و هدف شما از سفر چیست؟

در این مرحله ارائه درست مدارک و پاسخگویی مناسب به افسر ویزا خیلی مهم است.

اگر شما متاهل هستید و برای ویزا اقدام میکنید بهتر است اولین بار یکی از زوجین برای   ویزا اقدام کند.

به این ترتیب افسر متوجه میشود که شما  به احتمال زیاد مراجعت میکنید.

و ضمنا نشان دادن سند ملکی ،شغل مناسب و مدارکی از این دست بسیار مهم است.

در مورد  فرم ویزا خیلی مراقب باشید،زیرا این یکی از مهم ترین مسائل ویزاست.


افسر ویزا معمولا شما را بر اساس این فرم قضاوت میکند.

توصیه میکنیم در این فرم واقعیت را بگویید اما واقعیت را طوری بگویید که نشان از ارتباط مادی و معنوی شما با ایران دارد.


پاسخ به سوال خیلی از شما دوستان


ایا می توان با ویزای توریستی وارد امریکا شد و بعد ویزای اقامت دائم دریافت کرد ؟


یک شهروند خارجی برای ورود به ایالت متحده امریکا ابتدا باید ویزا ورود به کشور را اخذ کند.طبق قانون ۲۱۶  bاز قانون مهاجرت که باید هدف مشخص شود.ویزاهای توریستی غیر مهاجرتی برای بازدید کنندگان که به طور موقت وارد امریکا میشوند میتوانند به مدت ۹۰روز یا کمتر اقامت موقت داشته باشند و اگر موکلین ما قصد ماندن داشته باشند میتوانند این ویزارا تمدید کنند.


تبدیل شدن ویزا توریستی به کاری:


ایالت امریکا تنها ایالتی است که میتوان تبدیل ویزا طبق قوانین و مقررات حقوقی انجام داد.متقاضی میتواند با اخذ ویزا توریستی امریکا و ورود به کشور امریکا به دنبال کار و کارفرما باشد تا بتوانند معرفی به کاررا دریافت کنند.موسسه ما با داشتن اطلاعات حقوقی بین المللی و مهاجرت امریکا اشناییت با کل قوانین امریکا میتوانند برای این امر اقدام کنند.



 مدارکی که در تسریع کردن  اخذ ویزا دخالت دارد شامل:

۱)مدارک شناسایی مثل مدارک شناسایی خارجی یا کارتهای بین المللی

۲)ترجمه مدارک شناسایی از قبیل شناسنامه

۳)ارائه اسناد مالکیت مانند زمین ملک و منزل

۴)ارائه نامه های کاری که نشان دهنده ان باشد فرد دارای شغل خاصی در کشور خود میباشد

۵)ارایه نامه اشتغال به تحصیل متقاضی به سفارت

۶)در صورت داشتن دعوت نامه از اشنا برای متقاضی

۷)داشتن تمام موارد شانس اخذ ویزارا افزایش میدهد

نکته:افرادیکه قبلا اخذ ویزارا کردند که به مدت ۴۸ماه یا ۱۲ماه داخل امریکا بودند و دوباره برای ویزا اقدام میکنند شانس بیشتری را دارند برای اخذ ویزا توریستی امریکا

گام هایی که باید برای اخذ ویزا  امریکا کرد:

۱)ویزا توریستی امریکا برای افراد زیر۱۴سال وبالا۷۹سال که در گذشته اخذ ویزا امریکارو دریافت کردند و دوباره اقدام کنند سریعتر میتوانند ویزارو دریافت کنند.مسافرانی که مجدد برای ویزا امریکا اقدام میکنند فقط به تمدید ویزا خود در سفارت یا کنسولگری و مصاحبه حضوری در سفارت امریکا اقدام میکنند.

۲)برای تکمیل فرم  ds160 که یک فرم الکترونیکی که بایستی تمام اطلاعات به درستی وارد کنند چون با ارسال این فرم دیگر امکان تصیح نمیباشد.و برای اطمینان از صحت گامل کردن اطلاعات با یک وکیل بین المللی حتما مشورت انجام دهید.که موسسه مابا سابقه ای چندین ساله در امر حقوق بین الملل و مهاجرت به امریکا در خدمت هموطنان گرامی میباشد.

۳)هنگام تکمیل فرم ds160 باید کل هزینه ها ویزا پرداخت شود و این هزینه ها با دلار امریکا و ارز بومی میباشد.

۴)متقاضی در این مرحله به دریافت برنامه ملاقات میباشد .در این هنگام در سیستم شما اعلام میگردد برای برنامه ریزی ملاقات شما باید ۲قرارملاقات یکی برای برنامه مرکز که به دریافت ویزا امریکا ((vac  و دیگری برای مصاحبه ویزا در سفارت و کنسولگری امریکاست.

*در اینجا در این دو مرحله که اول برنامه ریزی برای وقت مصاحبه ویزا فرد متقاضی در سفارت و کنسولگری امریکاست.و دوم برنامه ملاقات فرد متقاضی برای اخذ ویزا امریکا که اثر انگشت و عکس متقاضی را دریافت میکنند در این صورت باید حداقل از روز قبل مصاحبه در سفارت امریکا انجام شده باشد.و اطلاعات مورد نیاز فرد متقاضی ویزا امریکا به ثبت برسدشامل شماره گذر نامه و تاریخ هزینه های پرداختی فرد متقاضی و شماره بارکد ۱۵رقمی از صفحهds160  که تایید شده را انجام دهد.

همانطور که فرد متقاضی خود نوع ویزازارا انتخاب کرده است میتواند اضافه کردن وابستگان -محل تحویل سند-داده های شخصی راهم خود انتخاب کند.و تاییدیه پرداخت ویزاها در برنامه ریزی ملاقات ارایه دهد.

۵)برای انتصاب ویزا توریستی امریکا مدارکی را باید اماده و ارایه داد:

الف)گذرنامه برای سفر حداقا ۶ماه دارای اعتبار باشد.

ب)اگر تعداد متقاضی ازیک نفر بیشتر باشد باید برای ds160  یک برنامه مجزا تهیه و ارسال کنند.

ت)اگر همراهان زیر ۱۴سال سن داشته باشند باید یک قطعه عکس برای ثبت مشخصات اماده کنند.

۶)پس از سفر به امریکا موقع حضور در ایالت متحده امریکا برای گرفتن عکس و اثر انگشت نیاز یه نسخه چاپی از نامه انتصابی از ds160  و داشتن گذرنامه فعلی و قدیمی برای برنامه کاربردی خود داشته باشید.درغیر این صورت مورد قبول نمیباشد.

۷)متقاضیان توجه کنند موقع حضور در امریکا به هر دلیلی مدارکی که ذکر شد به همراه نداشته باشند از ورود انها خودداری خواهد شد.


پویا منصفی