✳️پاسپورت_سفید 

قابل توجه دارندگان گرین کارت امریکا که می خواهند مدت زیادی از امریکا خارج شوند

یا فرم ورود مجدد به آمریکا


طبق قوانین سازمان مهاجرت امریکا، فردی که گرین کارت یا اقامت دائم امریکا را دارد، می تواند تا یکسال زمان را در خارج از امریکا سپری کند ( توصیه می شود این زمان بیش از 6 ماه نباشد)و بدین ترتیب بدون هیچ مشکلی به امریکا برگردد. با این حال این سازمان برای افرادی که بیش از یک سال ولی کمتر از دوسال می خواهند از کشور خارج باشند تمهیدات اجازه ورود مجدد (Reentry Permit) را اندیشیده است. بدین ترتیب که، دارندگان این نوع اجازه نامه که به پاسپورت سفید هم معروف است  قادر خواهند بود در صورتی که مدت زمان حضور آنها در خارج از امریکا بیشتر از یک سال و کمتر از دو سال باشد بدون مشکل به کشور بازگردند. هرچند کار برای افرادی که بیش از 2 سال خارج از امریکا بمانند دشوار خواهد شد به طوری که این افراد یا باید برای ورود به امریکا ویزا بگیرند یا اینکه از نو تقاضای گرین کارت بدهند که در هر دوصورت فرایند زمانبری را پیش رو خواهند داشت.